Stamlerék

Testimonials

ebben hiszünk

Hátul, az agyad mögött neked is viszket, amikor hallasz az erdőirtásról, és te is berendeled a drágább újrapapírt fénymásoláshoz? Szerencsére a mi ékszereink készítése közben egyetlen fa sem sérült: a fa alatt gyűjtünk, nem rajta!
Bosszant, hogy mindig ki kell dobnod a termékek csomagolását, amint megérkezik? Nos, nálunk erre nem lesz szükséged, mert újrahasznosított textíliából készült zsákban kapod az ékszered, amit bátran moshatsz, és mi semmi fölöslegeset nem mellékelünk!
Te is mindig beraksz egy trikót a kosárba, amikor netről rendelsz, hogy ingyen legyen a szállítás? #ingyentrikójótrikó Hát igen, mi is. Ám mivel postai házhozszállításunkat minden rendeléshez térítésmentesen kapod, nem kell azon gondolkodnod, hogy kikkel kooperálj egy közös rendelésért, rendeld csak meg akár azt az egy pár fülest vagy azt az egy szál láncot is!
Neked sem a bizsu, hanem a divat okozza a kiütést? Válassz időtlen formákat, időtálló anyagokat, befektetés-darabokat, amiket nem kell száműznöd, ha vége lesz a hipszterkorszaknak. Ja, már vége is? Hoppá...