vízálló

hogy egy életen át ne csak melletted legyen

Így gondozd az ékszered

Élethosszig tartó javítási garanciát vállalok, a műhelybe való visszaküldés feltételeiről érdeklődj az élő chat-ablakban.
Garancia
Kevésbé vízálló ékszered fürdés után száraz törölközővel, textíliával töröld át és helyezd zsákocskájába.
tárolás
Tompuló fényezés, karcok után étkezési dióolajjal, olívaolajjal kenheted be a fa alkotórészeket, ettől felfrissülnek a színek!
felületi sérülés
Biztonságos fizetés

banki utalással vagy Google Pay rendszeren keresztül

postai küldeményként

2-3 munkanapon belül, ingyenes házhozszállítással

kérdezz tőlem

élő chaten vagy emailben, ha valamiről többet szeretnél megtudni

a stamlerékről

2019-ben, már az első karantén előtt kezdtem ékszereket készíteni partravetett fákból, uszadékokból. A covid beköszöntével hosszú magányos és kevésbé magányos kirándulások során óriási fagyűjteményt hoztunk létre a családdal, amit mind a mai napig próbálok feldolgozni, szó szerint. 

Vásárlóim egy része az ezüstre esküszik, ilyen esetben szívesen lecserélem a szerelékeket, láncokat ezüst alkatrészekre, minimális felár mellett.

Minden, a webshopra vagy vásárba kerülő ékszert hordással is tesztelek, mert fontosnak tartom, hogy minőséget készítsek és adjak el.  Aki tőlem választ ékszert, annak hosszú évekig hű társa lesz, stresszhelyzetben stabil pontja, morzsolgatható gyönyörűsége.

Orvosi fém láncokat, szerelékeket használok, és azért döntöttem emellett, mert bár az ezüst színben hasonlóan semleges, az orvosi fém, vagy másnéven nemesacél számos tulajdonságban felülmúlja közismertebb rokonát. Az orvosi fém nem allergizál, nagy szakítószilárdságú, nem mattul vagy kopik, nem feketedik, nem törik el, egészen vékony láncok formájában is strapabíró, de könnyű, kecses darab. Célom mindennapi hordásra alkalmas, vízálló, örök darabok létrehozása volt, és ennek az orvosi fém felel meg a legjobban.

 

mivel a legtöbben vízből jöttek, oda is vágynak vissza

kapcsolat

Elérhetőségeim:

EMAIL

lili.stamler@hotmail.com

telefonszám

06-20-520-2516

cím

1084 Budapest,
Német u. 16.
Nyolcésfél Inspirációs Övezet és Alkotótér

kövess itt

Shopping Cart